Aflevering van nieuwe LBT-2.0-H.E miniheimachine

OP LEBOTEC FUNDERINGSMACHINES KUNT U BOUWEN EN VERTROUWEN

Aflevering LBT-2.0-H.E miniheimachine

LEBOTEC BV heeft een mini-heimachine met een 45 kW. elektromotor afgeleverd. Onze nieuwste mini-heimachine de LBT-2.0-H.is compleet aangepast aan het wensenpakket van onze klant Spezialtiefbau Nord, uit Duitsland.

Deze heimachine is zeer geschikt voor het heien op plaatsen met beperkte ruimte, mede doordat deze beschikt over een draaikrans en daarom zeer wendbaar is. De transportbreedte van de machine is standaard 85 cm, deze is voorzien van een zwaarder rijwerk waardoor de transportbreedte 100 cm is geworden.  Door een uitschuifbaar rupsstel, wordt de stabiliteit vergroot. Tevens beschikt de heimachine over een hydraulisch uitschuifbare mast. De minimale werkhoogte is 2.670 mm. De mast is hydraulisch uit te schuiven tot een maximale lengte van 5.250 mm onder de kop. Daarna kan de mast nog verlengd worden met een boutbaar verlengstuk van 2.000 mm, waardoor de maximale lengte op 7.250 mm onder de kop wordt. Voor het gebruikersgemak is een heiautomaat geplaatst, met een 10 standen receptenschakelaar en een heikalender slagenteller met 0-stelling. Bovendien kan de machine geleverd worden met radiografisch bestuurbare functies. Wij wensen de Spezialtiefbau Nord vele succesvolle jaren toe met hun nieuwe aankoop.

Mocht u of uw bedrijf interesse hebben in een funderingsmachine als deze of een ander type kijkt u dan eens op onze site www.lebotec.nl onder hoofdstuk producten.

 

13 juni, 2018