LEBOTEC BV levert nieuwe LBT-1.4-SI compact schroefinjectiepaal machine

Op LEBOTEC  funderingsmachines kunt u bouwen en vertrouwen.

LEBOTEC BV heeft een nieuwe schroefinjectiepaal machine afgeleverd. Het is een zeer compacte machine geschikt voor funderingsherstel op moeilijk toegankelijke plaatsen zoals grachtenpanden.  Het betreft, het type LBT-1.4- SI.  Deze ultra kleine schroefinjectiemachine wordt aangedreven door een hydraulisch powerpack.  De machine is standaard voorzien van een boormotor van 1.4 Tm die op een maximaal toerental van 95 toeren kan draaien.  Deze machine is zeer geschikt voor het plaatsen van groutinjectiepalen tot 168 mm. De machine is maar 700 mm breed, heeft een makelaar met een lengte van 2.100 mm, en is uitgerust met een buizenklem geschikt voor de diameters 88,9 tot 168 mm. Tevens is er een makelaar schuifbed aan gebracht met een slag van 250 mm onder het maaiveld tot 250 mm boven het maaiveld.  De machine beschikt over een uitschuifbaar rupsstel, en afneembare stempelpoten. Bovendien, is de machine compleet radiografisch bestuurbaar. Optioneel kan de machine uitgerust worden met een registratiesysteem. De transporthoogte is slechts 1.480 mm. Deze LBT-1.4- SI-machine is afgeleverd aan de fa. Eurofunderingen uit het Friese Veenwouden. Mocht u of uw bedrijf interesse hebben in een funderingsmachine als deze of een ander type kijkt u dan eens op onze site www.lebotec.nl onder hoofdstuk producten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LEBOTEC BV heeft een nieuwe schroefinjectiepaal machine afgeleverd. Het is een zeer compacte machine geschikt voor funderingsherstel op moeilijk toegankelijke plaatsen zoals grachtenpanden.  Het betreft, het type LBT-1.4- SI.  Deze ultra kleine schroefinjectiemachine wordt aangedreven door een hydraulisch powerpack.  De machine is standaard voorzien van een boormotor van 1.4 Tm die op een maximaal toerental van 95 toeren kan draaien.  Deze machine is zeer geschikt voor het plaatsen van groutinjectiepalen tot 168 mm. De machine is maar 700 mm breed, heeft een makelaar met een lengte van 2.100 mm, en is uitgerust met een buizenklem geschikt voor de diameters 88,9 tot 168 mm. Tevens is er een makelaar schuifbed aan gebracht met een slag van 250 mm onder het maaiveld tot 250 mm boven het maaiveld.  De machine beschikt over een uitschuifbaar rupsstel, en afneembare stempelpoten. Bovendien, is de machine compleet radiografisch bestuurbaar. Optioneel kan de machine uitgerust worden met een registratiesysteem. De transporthoogte is slechts 1.480 mm. Deze LBT-1.4- SI-machine is afgeleverd aan de fa. Eurofunderingen uit het Friese Veenwouden.

Mocht u of uw bedrijf interesse hebben in een funderingsmachine als deze of een ander type kijkt u dan eens op onze site www.lebotec.nl onder hoofdstuk producten.

10 mei, 2017