Lebotec levert nieuwe LBT-2.5-H.E heimachine aan De Waalpaal uit België.

OP LEBOTEC  FUNDERINGSMACHINES KUNT U BOUWEN EN VERTROUWEN

 Onlangs is aan De Waalpaal Funderingen een nieuwe mini-heimachines afgeleverd.Het betreft een mini-heimachine, onze succesvolle type LBT-2.5-H.E.  Deze zeer compacte heimachine wordt aangedreven door een krachtige 55 kW elektromotor.

 Enkele bijzonderheden van deze machine:

  • De machine beschikt over een hydraulisch uitschuifbare mast die in de verticaalstand,( incl. kop) een minimale hoogte heeft van 3.500 mm, en hydraulisch maximaal uit te schuiven is tot een lengte van 4.500 mm. Door middel van verlengdelen is de mast te verlengen tot 10.500 mm.
  • De machine is 1.500 mm breed, het rijwerk is hydraulisch uitschuifbaar tot 2.000 mm.
  • Door zijn maatvoering is deze machine ook op moeilijk toegankelijke plaatsen inzetbaar.
  • De machine is voorzien van 2 hulplieren (2.000 en 1.000 kg) en tuilier (2.000 kg).
  • Tevens is de machine voorzien van 2 stempelpoten aan de voorzijde die op 5 standen te verstellen zijn. Aan de achterzijde van de machine is een 3estempelpoot gemonteerd.
  • Voor het gebruiksgemak is een heiautomaat geïnstalleerd, met een 10-standen receptenschakelaar en een heikalender slagenteller met 0-stelling.

Mocht u of uw bedrijf interesse hebben in een mini-heimachine of een andere funderingsmachine, maakt u dan vrijblijvend een afspraak en laat u informeren over de mogelijkheden die LEBOTEC BV u kan bieden. Voor verdere informatie over bovengenoemde machine kijk dan ook even onder het hoofdstuk Mini-heiers. Op onze website www.lebotec.nl kunt u meer informatie vinden over al onze producten.

14 april, 2021